Prova på homestyling i Stockholm

28 juli 2021 Lily_Hansen

Är det dags att sälja ditt hem? Oroar du dig för vad potentiella köpare ska tycka? Då kan du anlita en professionell homestyling i Stockholm som kan hjälpa dig att skapa ett hem som lockar köpare. För det är precis det som homestyling går ut på. Att göra det mesta möjliga av ditt hem, med mestadels dina egna möbler och saker. Även om ett företag som arbetar med homestyling även brukar ha ett eget lager med fina och moderna prylar.

Med en homestyling har du möjlighet att få fler intressenter och det finns många undersökningar som visar att en dylik styling av ditt hem kan höja försäljningspriset med många procent. Köpare är helt enkelt mer benägna att bli intresserade av ett hem som ser fräscht och nytt ut. Och där det finns en inredning som man känner att man själv hade velat ha i sitt eget hem.  

 

Inredning på hög nivå

Det kan krävas lite extra av den som arbetar med homestyling, eftersom man får gå efter de förutsättningar som finns. Och ofta även de möbler och saker som man kan ha som grund. Men vid en homestyling kan det även hända att man vill göra vissa förbättrande åtgärder, som att måla om en vägg. Det kan vara en billig och enkel åtgärd som i förlängningen ändå kan innebära ett pris som höjs många gånger mer än det man lagt ut.

De som anlitar en inredare för en styling av hemmet, vet att de måste våga lita på inredaren när det gäller vad som kan sälja hemmet på bästa sätt. Även om det kanske innebär att man har en helt annan smak än vad inredaren har. Men så är det ju också därför som man har valt att ta in någon som hjälper till. Annars hade man ju kunnat styla sitt hem helt själv.  

Fler nyheter