På bostadsmarknaden i Stockholm är homestyling en viktig del för den som vill göra en riktigt lyckad affär

04 januari 2022 cecilia_olsson

editorial

Den som ska sälja sin bostad vill förmodligen få ett så högt slutpris som möjligt. Det som gör att priset kan trissas upp i en bostadsaffär är antalet intresserade köpare, ju fler intresserade köpare desto hårdare budgivning blir det. Därför är det viktigt att få så många personer intresserade av bostaden som möjligt. Det bästa sättet att lyckas med det är genom att anlita en duktig mäklare samt att boka homestyling inför fotografering och visning. 

Homestyling inför fotografering ökar intresset för visningen

Snygga bilder från bostaden har stor inverkan på hur många som kommer tycka att det är värt att ta sig till visningen. Att gå på visning kräver ett visst engagemang som få prioriterar om det inte handlar om ett mycket intressant objekt. Vill man att så många potentiella köpare som möjligt ska komma på visningen så är det därför viktigt att fånga deras intresse redan i annonsen. Genom att styla hemmet så att det ser perfekt ut inför fotografering så kan man vara trygg med att dess bästa sidor syns på bilderna. 

image

Homestyling skapar rätta känslan till visningen 

När det sedan är dags för visning så är det såklart viktigt att bostaden lever upp till förväntningarna som skapats från annonsen och helst även imponerar ännu mer. Med rätt homestyling kan man förmedla en bra känsla i varje rum och bostadens alla fördelar framhävs så att de inte går att missa. Det är något som kan leda till flera intresseanmälningar efter en visning.

Professionell homestyling i Stockholm

Är man intresserad av att ta hjälp med homestyling i Stockholm så kan man vända sig till Loft Stockholm AB. De stylar samtliga rum i bostaden samt balkong och uteplats med tilltalande möbler, växter, textiler, mattor, tavlor, prydnadssaker och belysning. Målet ligger alltid i att få till en så trivsam miljö som möjligt. Genom att anlita Loft Stockholm så maximerar man möjligheterna för att få ett riktigt bra försäljningspris för bostaden.

Fler nyheter