Njut i hemmet med ett Viskan spabad

Idag är det nästan lika vanligt att ha ett spabad hemma som att inte ha det. Och det är lätt att förstå för det finns många plus med att ha ett spabad i ditt hem. Förutom den avkoppling som du kan få genom att glida ner i ett eget spabad kan du även höja mystiden med dina barn på det sättet. Även den mest truliga tonåringen kan plötsligt tycka att vännerna ska komma hem till ert hem. Och då och då kan du även lyckas få lite kvalitetstid med hela familjen. 

 

Litet bad eller stort

Det kan kännas lockande att skaffa en stor pool som står där och glittrar i solljuset i trädgården. Men för de flesta så är det en större användning av en mindre pool i form av ett Viskan spabad, där du kan bada hela året och dessutom till betydligt lägre kostnad. Du kan välja den storlek som du tror att du kan ha störst nytta av och även den utformningen du önskar. 

När du väl har bestämt dig så kan du börja titta på var där hemma du ska placera badet. Många väljer att sätta det på trädäcket eller altanen nära huset. Men det finns även något mysigt med att placera det en bra bit ifrån huset där du kan få njuta av naturen och stjärnornas sken. Det kan bli en magisk upplevelse i din egen trädgård.

 

Med flera komplement

Om du vill så kan du skapa ett komplett hemmaspa med allt som du kan få njuta av under hela året. Det innebär en vanlig pool för sommarens alla dopp och bus i vattnet. En bastu som du kan värma upp dig i innan du glider ner i poolen eller spabadet. Satsa även på en utedusch där du kan skölja av dig efter bastun och svalka dig. 

Filed under: viskan spabad