Renovera själv innebär en risk

Ibland är man i behov av, eller känner för att, renovera hemma. Det kan vara allt från att slå ut väggar och bygga en ovanvåning, till att måla köksluckorna eller måla en fondvägg. Även utsidan på huset slits av väder och vind, och leder i slutändan till att färgen tar stryk och behöver målas. För de projekt som innebär att man målar krävs det ibland mer kunskap än vad man kan tro. Det är viktigt att välja rätt färg, och att göra eventuellt förarbete på ytan rätt, så resultatet blir bästa möjliga. Vissa har den tid och kunskap som krävs för att göra detta, medan andra känner sig mer osäkra och hellre vänder sig till en professionell målare.

 

 

En målare är ett säkert kort

 

Ibland är det bättre att ta det säkra före det osäkra och anlita någon som är expert på måleri, exempelvis målare från Medins Måleri. Ger man sig på ett projekt själv och det blir fel är risken i slutändan att det blir en mycket dyrare affär än vad man tänkt sig från början. Medins Måleri kan hjälpa dig med måleri både inomhus och utomhus, samt renovering av fönster. Vid hjälp inomhus, såsom lägenhet, hus eller fabrik, gör de allt från spackling till färdig yta. Även bostadsrätter och industrier kan vända sig hit för hjälp.

 

Nyttja ROT-avdraget

 

Om man köper en tjänst av en målare har man rätt till att göra ROT-avdrag. Det innebär att det blir billigare för kunden och att priset i slutändan blir billigare eftersom en viss procent dras av. Med tanke på all tid man skulle lägga ner själv på att måla, samt kostnader för färg, penslar och maskeringstejp kan det vara värt att anlita en målare. Om inte för att spara tid och riskera missöden, så för att garantera ett snyggt resultat!

Filed under: Måleri