Plattsättning i Karlstad ingenting för veklingar

18 augusti 2021 Lily_Hansen

Att sätta plattor låter som ett mindre kreativt uppdrag. Platta efter platta. Ingen av dem skiljer sig åt. Likadana plattor sätts i rad. En efter en. Nej, det här kan omöjligt vara ett jobb för dig. Du har varken tålamod eller intresse av att sätta in plattorna i badrummet. Du har hellre inga väggar alls än behöver vara den personen som ska utföra Sisyfos-arbetet med att sätta upp platta efter platta på väggen. 

Nja. Nu ska det inte överdrivas. Det är klart att du vill ha väggar i ditt badrum. Du håller ju på med ett större renoveringsarbete i ditt hus i Karlstad. Du visste om redan från början att du hade köpt ett renoveringsobjekt. Du visste vad du gav dig in på. Det går inte att komma nu, när renoveringen bara är halvfärdig, att gnälla över att det är jobbigt, tråkigt och drygt att sätta upp plattorna som behövs i badrummet. 

 

Plattorna ska sitta i badrummet

Nåväl. Du kan väl få gnälla. Men se i så fall till att arbetet blir gjort. Låt inte plattorna ligga och skräpa på golvet. De ska upp på väggen. En del ska väl dessutom utgöra själva golvet. Om det nu är en sådan himla dealbreaker att sätta plattor, varför tar du i så fall inte hjälp av någon som kan det? 

Det måste krylla av hantverkare som kan hantera plattsättning i Karlstad. Nämen, se där, här är ju faktiskt en direktlänk till en av huvudkandidaterna: https://www.xn--kakelivrmland-hfb.se/kakel-varmland

Räddningen på ditt renoveringsobjekt. Det skulle det mycket väl kunna vara. I alla fall för badrummet. Det var väl där som det var tänkt att plattorna skulle upp. Du kan naturligtvis få sätta upp dem även i vardagsrummet. Det är ditt hem. Men räkna med att bli dömd av varenda husgäst du har som kommer undra vad i helskotta du egentligen tänkte. 

Fler nyheter