Fixa iordning gamla möbler

11 oktober 2019 admin

Det finns faktiskt en hel del som man kan göra med sina möbler som man har haft länge. Kanske är det arvegods till exempel. Eller så är det bara sådana möbler som har ett antal år på nacken och kanske inte ser så mycket ut för världen längre. Deras utseende visar att de har gjort sitt liksom. Men misströsta inte, det finns en hel del saker som går att göra för att dina möbler ska bli fina och nästan kunna se ut som nya igen. Har man ingen aning alls om hur det skulle kunna gå till, så rekommenderas det verkligen att nu läsa vidare. 

 

Möbeltapetserare till hjälp

En del människor är säkerligen kunniga inom detta område med att klä om möbler och fixa ordning dessa, men de allra flesta klarar det ju inte. Då kan man ta kontakt med en möbeltapetserare som kan hjälpa till med det som man behöver. En möbeltapetserare är precis vad det låter som, en person som tapetserar möbler. En sådan persons jobb går ut på att klä om möbler, reparera möbler av olika slag och även stoppning av dina möbler som kanske tappat lite av denna efter alla år. 

 

 

Gamla möbler behöver inte slängas

Bara för att en möbel är gammal och man kanske inte tycker att den har något sentimentalt värde att tala om för en, så behöver man ju inte slänga den på tippen. Gör iordning den hos en möbeltapetserare och sälj den vidare sedan om du själv inte vill ha eller behöver den längre. Det går ju att tjäna sig en slant på så vis, eller hur? 

Om man renoverat upp möbler hemma i något nytt snyggt tyg så kanske man även är sugen på att göra om med andra tyger där hemma. Kanske måttbeställda gardiner vore snyggt i rummet där den nyrenoverade fåtöljen står, till exempel? 

Fler nyheter